سیر سیاه گرم است یا سرد 2023-09-02

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

شما همچنین می‌توانید سیر سیاه را به‌تنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایم‌تری دارد. به طور کلی، سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای رنگ سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است. این فرآورده خاصیت انرژی‌زایی دارد و معمولا از آن به‌عنوان ادویه و چاشنی در غذاها استفاده می‌شود. در این نوشته می‌خواهیم نگاه دقیق‌تری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این ماده‌ی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه می‌توانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید.

سیر یکی از گیاهان دارویی با قدمت طولانی است که از زمان‌های قدیم در سراسر جهان به عنوان یک ماده غذایی و دارو استفاده می‌شد. این گیاه دارای خواص بهداشتی فراوانی است و فواید بیشماری برای سلامت، لاغری و گوارشی دارد. قبل از مصرف این ماده غذایی برای درمان مشکلات خود حتما با متخصص طب سنتی مشورت کنید.

سیر سیاه دکتر بیز

برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.

از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند. برگ سیر شاخه های سبز بلندی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند و راهی شگفت انگیز برای افزودن طعم سیر به غذاهای مورد علاقه شما هستند. آنها کمی ملایم‌تر از حبه‌های سیر هستند که آن‌ها را به پایه‌ای عالی برای پستو، افزودنی به کیچ یا حتی به صورت سرخ شده با کمی نمک مصرف می‌کند. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است.

ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود. این می‌تواند سلول‌های بدن را در برابر عوامل خارجی بیماری ناشی از باکتری‌ها یا ویروس‌ها، علاوه بر دلایل داخلی آسیب که شامل استرس می‌شود، محافظت کند. در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. همچنین، سیر دارای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی است که می‌تواند در مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌های عفونی کمک کند.

در فرهنگ‌های مختلف، سیر به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری‌های گوناگون مورد استفاده قرار می‌گرفته است. با این حال، پختن سیر باعث می‌شود که شدت طبع آن (گرم و خشک) مقداری کمتر شود. بدین معنا که سیر پخته، نسبت به سیر خام، ملایم‌تر و بهتر قابل هضم است، اما همچنان خواص طبیعی خود را حفظ می‌کند.

در اینجا با سبزی خوشمزه و خوش عطر برگ سیر آشنا شدید در کشور ما و مناطق شمالی برگ سیر محلی وجود دارد که می توانید آن را تهیه نمایید، امیدواریم که از این مطلب استفاده و لذت برده باشید. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود. هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود. در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است.

سیر خاصیت تحلیل برندگی دارد، یعنی تحلیل برنده مواد زائد سفت شده و غلیظ شده در بدن است. بر اساس منابع مستند طب سنتی طبع سیر گرم و خشک است و از نظر گرمی درجه سه است یعنی گرمی خیلی زیادی دارد و فقط یک درجه با گرمی درجه چهار که منجر به سمیت محصول می‌شود فاصله دارد. طبع سیر از منظر طب سنتی ایرانی گرم و خشک است و گیاهی است با رطوبت فضلیه که حرارت آن شبیه به حرارت غریزی است.

سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترل‌شده به دست می‌آید. برای تهیه‌ی سیر سیاه، سیر خام را کم‌وبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می‌کنند. پس از این مدت سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه می‌شود. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید.

طبع گرم و خشک سیر همدان این ماده را به افزودنی مناسب برای افراد سرد مزاج تبدیل کرده است. طبع سیر ترشی برخلاف سیر متعادل است و از همین رو همه افراد با هر نوع طبعی می‌توانند در حد کم از آن استفاده کنند. از آن جایی که طبع سیر گرم و طبع سرکه سرد است، ترکیب این دو ماده موجب ایجاد یک ماده با طبع معتدل شده است. مصرف سیر ترشی به دلیل طبع متعادل حتی برای بیماران نیز مناسب است و مشکلی ایجاد نمی‌کند. سیر یک گیاه مفید و سرشار از مواد مغذی است که در طب سنتی از آن برای درمان بیماری‌های مختلف و همچنین تقویت بدن استفاده می‌شود. به طور کلی خوراکی‌ها با توجه به طبعشان، اثربخشی متفاوتی در بدن دارند.

این فایده‌ی سیر سیاه به دلیل ترکیبات چربی‌سوز و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در این ماده‌ی غذایی پیدا می‌شوند و به افزایش سطح چربی‌سوزی بدن، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک می‌کنند. اگرچه برای نتیجه‌گیری قطعی به آزمایش‌های انسانی نیاز است، مصرف سیر سیاه با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد می‌تواند برای بدن مفید باشد و خطر بیماری‌های گوناگون را کاهش دهد. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از سیر خام به دست می‌آید و همانگونه که از نامش پیداست، سیاه‌رنگ است و طعم ملایم‌تری هم دارد. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر می‌تواند به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. این خاصیت باعث می‌شود که پودر سیر بتواند به عنوان یک مکمل غذایی مفید برای افراد دیابتی مورد استفاده قرار گیرد. در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را می‌دهد.

سیر سراشار از مواد آنتی اکسیدان است و مصرف آن تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری‌ها و سرطان‌هایی مانندسرطان روده، سرطان مثانه، سرطان سینه و … دارد. مصرف سیر به افراد میانسال بیش از نوجوانان توصیه می‌شود و سالخوردگان بهتر است، روزی یک حبه سیرمصرف کنند. با بررسی اطلاعات و بررسی های ارائه شده می توان به این نتیجه رسید که سیر دارای خاصیت تند و خشک است. از برخی مواد مانند سرکه، کره، گشنیز، رب انار و گشنیز می توان به عنوان چاشنی سیر استفاده کرد. استفاده از این اصلاح کننده ها نه تنها طعم و عطر سیر را تغییر می دهد، بلکه می تواند خواص مفید مختلفی به سیر بدهد. در طب سنتی، سیر ترشی به طور طبیعی تقریباً با همه مزاج ها – از جمله مزاج های بلغمی، صفراوی، ترش و مزاجی سازگار است.

برای عفونت گوش چی خوبه؟ یکی از روش‌های ساده درمان خانگی عفونت گوش، استفاده از سیر است. کافی است یک حبه سیر تازه پوست گرفته را داخل یک تکه گاز استریل قرار داده و داخل گوش بگذارید. سیر داخل مجرای گوش به کمک حرارت می‌تواند عفونت داخل گوش را برطرف کند. در صورتی که دچار سوزش یا خارش شدید و طولانی شدید حتما به پزشک مراجعه کنید. سیر سیاه به طور کلی ماده‌ای مقوی و مفید است و همه می‌توانند از آن در برنامه‌ی غذایی خود استفاده کنند. با وجود این، اگر به سیر حساسیت دارید یا داروهای رقیق‌کننده مصرف می‌کنید باید از خوردن سیر سیاه خودداری کنید و دیدگاه یک متخصص را درباره‌ی این موضوع جویا شوید.

برای خرید سیر سیاه دکتر بیز، می‌توانید به فروشگاه‌ معتبر بیزما مراجعه کنید. در هنگام خرید، به کیفیت محصول توجه کنید و از برندهای معتبر و شناخته شده خرید کنید تا از خواص و کیفیت سیر سیاه مطمئن باشید. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. در برخی افراد باعث بروز مشکلات گوارشی، تهوع، استفراغ یا سوزش معده می‌شود.

به یاد داشته باشید که مصرف متعادل و مشورت با پزشک در صورت وجود بیماری‌های خاص، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند.

همچنین کسانی که فشار خون پایین دارند و افرادی که از دارو‌های ضد انعقاد خون استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند. طب سنتی تاکید زیادی بر مصرف سیر به صورت حبه‌ای برای بیماران مبتلا به فشار خون دارد. سیر دارای ترکیبات فعالی است که می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کنند، از جمله آلیسین که یک ترکیب فیتوشیمیایی است. آلیسین می‌تواند به گسترش عروق خونی (وازودیلاتاسیون) کمک کند و در نتیجه باعث کاهش فشار خون شود. همچنین، قورت دادن سیر به خاطر خواص ضد التهابی می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم عصبی و کاهش التهابات عروقی کمک کند.

خواص سیر شامل کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، و بهبود عملکرد گوارش می‌شود. مصرف این ماده غذایی می‌تواند باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) شود. همچنین، سیر می‌تواند به کاهش فشار خون بالا کمک کند و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی مانند سکته قلبی و تصلب شرایین جلوگیری نماید. ترکیبات موجود در سیر می‌توانند به گشاد شدن عروق خونی کمک کرده و گردش خون را بهبود بخشند. سیر با خصوصیات طبعی خود می‌تواند در کاهش التهابات و دردهای مفصلی مؤثر باشد، همچنین در تقویت متابولیسم افراد با مزاج سرد نقش دارد.

آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. سیر ترشی در طب سنتی به طور طبیعی تقریباً با همه مزاج ها از جمله بلغمی، صفراوی، سودا و مزاج سازگار است. طبیعت متعادل آن حتی بیماران را قادر می سازد تا به راحتی از آن استفاده کنند.

امروز در پارسی دی خواص سیر سیاه را می توانید مطالعه کنید همراه ما باشید. یکی از مهم‌ترین خواص پودر سیر، اثرات آنتی‌بیوتیکی و ضد میکروبی آن است. ترکیبات موجود در سیر، به ویژه آلیسین، می‌توانند در برابر طیف وسیعی از باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها موثر باشند. این خاصیت باعث می‌شود که پودر سیر بتواند در درمان عفونت‌های مختلف، از جمله عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوستی و عفونت‌های گوارشی، نقش مهمی ایفا کند. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از بروز بیماری‌های عفونی جلوگیری نماید.

برگ های سیر معمولاً نازک  و همچنین به شکل حلقه‌دار هستند و رایحه‌ای عالی ایجاد می‌کنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است.

برای پاکسازی حلق، تنگی نفس و اکثر بیماری‌های عصبی و دردهای مفاصل و عرق النساء و نقرس و امثال اینها بسیار مفید است. مصرف سیر به صورت سیر ترشی با سرکه، پختن آن در آب و نمک، مصرف همراه با روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین و انار ترش به متعادل کردن طبع آن کمک می‌کند. بنابراین وقتی سیر به ماست اضافه می شود طبیعت هر دو ماده متعادل می شود و می توان گفت که طبیعت سیر و ماست متعادل است. سیر یکی از موادی است که طبع آن در طب سنتی تند و خشک محسوب می شود. مصرف سیر خام می‌تواند تعداد و اندازه فولیکول‌های کیستیک در تخمدان تحت درمان با آندروژن را کم کند.

اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. سیر دارای اثر کم کننده کلسترول خون است که این اثر به‌خوبی در مطالعات روی حیوانات و روی بیماران مبتلا به فشارخون بالا به اثبات رسیده‌است. این اثر مربوط به ماده دی الیل دی سولفید که حاصل تجزیه الیسین است می‌باشد.

طبق تحقیقات، مصرف سیر تازه می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک کند. زنانی که سیر را به طور منظم همراه با سایر سبزیجات و میوه‌ها می‌خورند، 35 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند. سیر حاوی چهار ترکیب گوگردی مختلف است که می‌تواند به کاهش التهاب کمک کنند. این فایده می‌تواند شامل درمان برخی انواع بیماری‌های خود ایمنی و همچنین درمان درد‌های روماتیسمی، آرتریت و التهاب مفاصل شود. جالب است بدانید، روغن سیر برای مفاصل، گرفتگی و اسپاسم‌های ناشی از بلغم و سردی بسیار مفید است. این روغن با گرمای مزاجی و قدرت نفوذ بالایی که دارد، به مفصل رسیده و سردی و بلغم را از آن رفع می‌کند.

اما طبع سیر سرد است یا گرم؟ در این مقاله از بخش دانستنی در اکالا بلاگ می‌توانید با طبع سیر در طب سنتی آشنا شوید. سیر خام خاصیت ضد ویروسی، ضد قارچی و ضدباکتریایی دارد که از بدن در مقابل بیماری و عفونت محافظت می‌کند. خوردن سیر خام در شب باعث شده که گلبول‌های سفید بیشتری تولید شود؛ این یعنی تقویت سیستم ایمنی بدن. مصرف آن باعث تحریک رشد موها و بهبود سلامت پوست سر شده و تقویت ریشه‌های مو و جلوگیری از ریزش موها را به دنبال دارد. خواص ضد التهابی و ضد قارچی روغن سیر سیاه به کاهش التهابات پوست سر و مشکلات مرتبط با قارچ‌ مویی مانند قارچ سبورئیک کمک می‌کند.

اما در همه موارد، مصرف معتدل سیر را رعایت کرده و در صورت داشتن هرگونه علائم ناراحتی، مصرف را متوقف کنید و با پزشک مشورت کنید. همچنین، افرادی که به سیر حساسیت دارند یا مشکلات معده‌ای دارند، باید مصرف سیر را با احتیاط انجام دهند. جدا از این، می‌توانیم به خواص سیر سیاه برای کبد چرب هم اشاره کنیم.

در نهایت سیر خام و پخته هر دو حالت گرم و خشک دارند با این تفاوت که سیر پخته کمی ملایم تر است. اما استفاده از سیر باید با توجه به نیاز و وضعیت سلامت هر فرد انجام شود. طبع سیر پخته نیز همانند سیر خام گرم و خشک است و با پختن تغییری در طبیعت آن ایجاد نمی‌شود. به احتمال زیاد با سیر تازه و عطر و طعم قوی آن کاملاً آشنا هستید.

توجه به طبع مواد غذایی مختلف و شناخت مزاج خود باعث می شود تا همیشه سالم بمانید. سیر طبع گرم و خشکی دارد و از همین رو مصرف آن برای افراد بلغمی و سرد مزاج مفید است. افرادی که طبع گرمی دارند، باید این گیاه را همراه با مصلح آن مصرف کنند تا دچار مشکل نشوند. زیاده روی در مصرف سیر برای افراد گرم مزاج موجب بروز سردرد، بواسیر و افزایش صفرا در بدن می‌شود. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است.

استفاده از این مصلح‌ها نه تنها طعم و عطر سیر را تغییر می‌دهد، بلکه می‌تواند خواص مفید مختلفی را نیز به آن اضافه کند. در طب سنتی توصیه می‌شود تا سیر را با مقداری آب، نمک و کمی روغن بادام یا کره بپزید و بعد مصرف کنید. از دیگر مصلحات سیر نیز می‌توان به گشنیز، کره، سکنجبین و آب انار ترش و شیرین اشاره کرد. سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند. آنها سرشار از فیبر هستند و همچنین حاوی مقادیر عالی ویتامین C و پرو ویتامین A هستند که از پوست و همچنین ریه ها محافظت می کند.

سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزه‌ی شیرین دارد و سیاه‌رنگ است. با این حال، سیر به طور کلی در درمان‌های سنتی مختلف برای برطرف کردن نگرانی‌های افراد در مورد سلامت جنسی بسیار پرطرفدار است. التهاب، یکی از عوامل اصلی بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن، از جمله آرتروز، بیماری‌های التهابی روده و بیماری‌های خودایمنی است. ترکیبات موجود در سیر می‌توانند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و علائم این بیماری‌ها را تسکین دهند. “`“`سیر، گیاهی با خواص فراوان و طعم تند و تیز، از دیرباز در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته است. از زمان‌های قدیم، مردم از سیر به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های مختلف استفاده می‌کردند.

ماهیت متعادل آن به این معنی است که بیماران می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه می‌شود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین می‌شود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده می‌شود. آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند .

این نوع مواد ممکن است از آنزیم‌های موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند. با افزایش سن، این امر برای جلوگیری از شکستگی و همچنین آرتروز ضروری‌تر می‌شود. شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. قبل از مصرف سیر برای درمان هر مشکلی با بهترین دکتر طب سنتی از طریق سایت دکترتو مشورت کنید.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه با سلول‌های چربی در کبد مبارزه می‌کنند و چربی کبد را کاهش می‌دهند. البته سیر سیاه یک درمان قطعی برای کبد چرب نیست و در عوض یک راهکار درمانی کمکی به شمار می‌رود. بنابراین، برای درمان کبد چرب باید به یک متخصص مراجعه کنید و از او کمک بگیرید. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای ترکیبات تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و همچنین خواص ضدسرطانی بیشتری است. در مجموع، سیر یک گیاه دارویی با خواص فراوان است که می‌تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد. با این حال، برای بهره‌مندی از این فواید، باید به طبع خود توجه کرده و در مصرف سیر اعتدال را رعایت کنید.

فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه می‌شود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزه‌دار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده می‌شود. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد. اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. دی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمت‌های سیر قرار دارد. این ترکیب گوگردی خاص در سیر در تحقیقات آزمایشگاهی تایید شده است که منجر به مرگ سلولی برنامه‌ریزی شده (آپوپتوز) در سلول‌های سرطانی سلول غیر کوچک ریه می‌شود.

سیر دارای خواص ضد قارچ و ضد التهابی است که ممکن است در کاهش التهابات پوست سر کمک کند. با توجه به پژوهش‌ها، تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام «آمیلوئید بتا» باعث التهاب در مغز می‌شود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد. یک مطالعه با آزمایش روی موش‌ها نشان داده که سیر سیاه می‌تواند التهاب مغز ناشی از آمیلوئید بتا را کاهش دهد و حتی حافظه‌ی کوتاه‌مدت را هم بهبود ببخشد. در مطالعه‌ی دیگری هم دیده شده عصاره‌ی سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه پیشگیری می‌کند. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند.

اگر سیر همراه با سرکه به صورت سیر ترشی مصرف شود، از مضرات ناشی از طبع سیر کاسته می‌شود، چون سردی سرکه، طبعیت گرم سیر را متعادل می‌کند و از طرفی خواص سرکه نیز بدان اضافه می‌شود. از دیگر مصلحات سیر آب انار و سکنجین است که به افراد دارای مزاج گرم توصیه می‌شود برای پیشگیری از مضرات سیر، آن را حتما با مصلح مصرف کنند. پختن سیر در آب و کمی نمک و یا همراه با مقداری روغن بادام نیز می‌تواند مضرات آن را اصلاح کند. طبع سیر بر اساس طب سنتی، گرم و خشک است و از نظر گرمی درجه سه است یعنی گرمی خیلی زیادی دارد و فقط یک درجه با گرمی درجه چهار که منجر به سمیت محصول می‌شود، فاصله دارد. درجه خشکی سیر متوسط است و سیر تازه مقداری رطوبت دارد و از همین رو خاصیت سیر تازه بیشتر از سیر کهنه است.

این خاصیت خواص سیر تازه را نسبت به سیر خشک یا کهنه بهبود می بخشد. بنابراین اگر می خواهید بیشترین بهره را از سیر ببرید، چی شی استفاده از سیر تازه را توصیه می کند. اما نکته ای که باید به آن توجه کنیم همین مصرف زیاد است سیر برای افراد گرم مزاج که در شرایط گرم زندگی می کنند توصیه نمی شود.

اما مصرف متعادل آن به خاطر داشتن آنتی اکسیدان و خاصیت ضدالتهابی برای رژیم غذایی بارداری مفید است. بهترین زمان خوردن سیر خام صبح‌ها به صورت ناشتا است که میزان کلسترول بد خون را پایین آورده و باعث سلامت قلب می‌شود. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر قبل از تمرین و ورزش می‌تواند به افزایش استقامت و عملکرد ورزشی کمک کند. علاوه بر این، مصرف سیر خام همراه با غذاهای سنگین ممکن است برای برخی افراد با کبد چرب مشکلات گوارشی ایجاد کند. زیاده‌روی در مصرف سیر به خاطر آنتی اکسیدان موجود در آن ممکن است باعث آسیب کبدی شود. مصرف یک حبه سیر سیاه هر روز صبح قبل یا همراه وعده صبحانه نقش بسزایی در کاهش وزن و لاغری دارد.

تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. مصرف بیش از حد پودر سیر ممکن است باعث بروز عوارض جانبی مانند سوزش معده، نفخ و اسهال شود. همچنین، مصرف سیر ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد، بنابراین در صورت مصرف داروهای خاص، قبل از مصرف سیر با پزشک خود مشورت کنید.

نکته جالب در مورد این گیاه این است که دمای آن به دمای طبیعی بدن ما نزدیک است. به همین دلیل مصرف صحیح و با توجه به مزاج فرد می تواند به حفظ سلامت بدن کمک کند. یکی از مهمترین اقدامات افراد قبل از خوردن مواد غذایی مختلف شناختن طبع آن است و شما قبل از خوردن سیر باید بدانید که طبع سیر گرم است یا سرد و سپس اقدام به مصرف آن کنید.

رفلکس معده و گاز معده هم از دیگر عوارض احتمالی مصرف سیر با معده خالی است. برای بهره‌مندی از مزایا و خواص بیشمار سیر می‌توان آن را به شکل تازه و خام، عصاره یا پودر داخل غذا، روغن سیر یا به صورت موضعی مصرف کرد. سوالی که در ذهن بسیاری از ما ایجاد می شود این است که طبیعت سیر گرم است یا سرد و آیا برای همه مفید است؟ در این مقاله توسط سایت چیست؟ما سعی می کنیم به این سوال پاسخ دهیم. برگ سیر را می توان تا سه هفته در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار در یخچال نگهداری کرد. از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید. برای منجمد کردن، پوسته های سیر را به صورت یک لایه روی یک ورقه قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید.

اگرچه برای افراد سرد مزاج، زندگی در شرایط سرد و حداقل تحرک فیزیکی یا افزایش وزن بسیار مفید است. از طرف دیگر طبع سیر تازه با سیر خشک کمی متفاوت است و پختن سیر تغییراتی در طبع آن ایجاد می‌کند. در این بخش می‌توانید با طبع سیر به صورت ترکیبی با سایر مواد آشنا شوید. سیر تازه رطوبت بیشتری نسبت به سیر خشک دارد و از همین رو خواص آن از سیر خشک بیشتر است. حرارت سیر همانند حرارت ذاتی بدن است که به حل شدن مواد سفت و غلیظ در بدن کمک می‌کند.

همچنین، قبل از مصرف سیر به عنوان دارو، بهتر است با پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. بنابراین در اینجا دلیل دیگری وجود دارد که بدن شما می‌تواند از فواید فراوان این عضو خانواده پیاز بهره مند شود.

سیر حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از سلول‌ها در برابر این آسیب‌ها محافظت می‌کنند. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آماده‌سازی‌های موجو در آشپزی مختلف استفاده می‌شود.